ALV opnieuw uitgesteld vanwege COVID-19

Het bestuur van Streekbeheer ziet zich opnieuw genoodzaakt de Algemene Leden Vergadering uit te stellen. Dit vanwege de hernieuwde maatregelen tegen het COVID-19 virus én herhaaldelijk verzoek van onze leden. We houden u uiteraard op de hoogte als er een nieuwe datum bekend is.

 

Leden van Streekbeheer ontvangen de annulering via de mail. Mocht u niets ontvangen hebben, dan zijn wij helaas niet in het bezit van uw mailadres. Stuur dit dan naar s.v.p. naar secretariaat@streekbeheer.nl.

Kom genieten van onze regio

Stichting Maasmeanders organiseert samen met gemeentes in het Land van Maas en Waal en het Waterschap de Pontjesdagen op 3 en 4 juli 2021.

 

Op de fiets of te voet kun je zigzaggend door het gebied van Woudrichem tot Wijchen, met de vele recreatieve voet- en fietspontjes. Langs de route van zo’n 90 kilometer worden activiteiten georganiseerd door musea, waterschappen en betrokken ondernemers. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een mooi programma in gebied langs de Maasoevers. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de site van de Pontjesdagen:

Akkermengsel actie groot succes

Het wordt dit jaar extra kleurrijk in het Rijk Maas & Waal dankzij onze deelnemers die massaal meededen aan de actie voor bloemrijke akkerranden. Er was voor 2,4 hectare gratis zaad beschikbaar, maar er werd voor bijna 4 hectare aangevraagd.

 

Het bestuur van Streekbeheer besloot de bestelling uit te breiden en bovenop de gratis 50 zakken zelf 15 zakken extra in te kopen. Maar liefst 195 kilo zaad zorgt aankomende zomer voor een bloemenzee en een feestelijk buffet voor talloze insecten en vogels.

19 oktober 2020

18 mei2021

17 april 2021

 Derde boerenmarkt in Horssen op 19 augustus

Onder een blauwe hemel met een stralend zonnetje vond op 5 augustus de eerste boerenmarkt in Horssen plaats. We proefden heerlijke lokale producten en kochten vlees, kaas, meel, honing, fruit, wijn, teveel om op te noemen! De opkomst was fantastisch en zowel bezoekers als verkopers gingen tevreden naar huis. We kijken alweer vol verwachting vooruit naar aankomende donderdag. Bent u erbij?

 

De boerenmarkt wordt gehouden op het terrein van boerderijterras Bij Ons Bee aan de Neersteindsestraat 3 te Horssen. U bent welkom van 18:00 tot 20:30 uur. 

6 augustus 2021